Γκέλα καθρέφτης του Παναθηναϊκού για ολόκληρη την σεζόν!

Γκέλα καθρέφτης του Παναθηναϊκού για ολόκληρη την σεζόν!

Γκέλα καθρέφτης του Παναθηναϊκού για ολόκληρη την σεζόν!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τον επίλογο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος που ήταν για τον Παναθηναϊκό μία κακή επανάληψη του μόνιμου προβλήματός του, της αναποτελεσματικότητας!

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε για ακόμη μία φορά να νικήσει εκτός έδρας μέσα στο 2025 (2-2 στις Σέρρες, 1-1 στο Φάληρο, 2-0 στο Βικελίδης, 3-1 στην Λαμία, 1-1 στο Περιστέρι) και μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα των play offs, έχοντας οριστικά και αμετάκλητα έναν ρεαλιστικό στόχο: Αυτόν της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Το -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό γυρίζει σε έξι παιχνίδια μόνο αν γίνουν πράγματα και θαύματα, οπότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Οι πιθανότητες διεκδίκησης του φετινού τίτλου μέχρι τέλους χάθηκαν σε αυτά τα μακριά από το ΟΑΚΑ, ματς. Δύο πεταμένοι βαθμοί στον Πανσερραϊκό έπειτα από διαιτητική ''σφαγή'', τρεις βαθμοί στη Φθιώτιδα ακόμη και δύο απόψε στα δυτικά της Αθήνας. Σύνολο; Επτά! Αν είχε κάνει το αυτονόητο το Τριφύλλι, απόψε θα ήταν στο -3 από την κορυφή.

Τα όσα είδαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ο απόλυτος καθρέφτης του Παναθηναϊκού στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μία ομάδα που δεν μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να αξιοποιήσει τις τελικές ευκαιρίες που δημιουργεί. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα του συνόλου, το οποίο το παραδέχθηκε και ο Ρουί Βιτόρια στη συνέντευξη Τύπου. Σε τούτη την γωνιά το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Πρωτάθλημα με 13, 14 ή και 15 γκολ λιγότερα από το προσδοκώμενο(αύριο θα έχουμε την ακριβή επίδοση), δεν παίρνεις, δεν το διεκδικείς ούτε στο playstation!

Σήμερα στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός σκόραρε μία φορά με τον Μαξίμοβιτς στο 90' και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σημαντικές ευκαιρίες από το 9' μέχρι το 12'(Τζούρισιτς, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ), δύο μεγάλες στιγμές στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με μεγαλύτερη αυτή του Τετέ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ακόμη μία με τον Τσέριν. Χάθηκε το μέτρημα. Ακόμη και μετά το 1-1, Γερεμέγεφ και Σφιντέρσκι έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν για την ολική ανατροπή και καταφέρνουν να στείλουν την μπάλα στην αγκαλιά του εξαιρετικού, Κοσέλεφ.

 

Είναι θέμα ψυχολογίας, αυτοπεποίθησης, ημέρας και πάνω από όλα ποιότητας. Σε 26 αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός έβαλε 31 γκολ, όπως προαναφέραμε, 14-15 λιγότερα από αυτά που θα έπρεπε αν απλά και μόνο έκανε το προσδοκώμενο. Προφανώς ο κυνισμός απέναντι στην Φιορεντίνα ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Αν κανόνας ήταν αυτός στη σεζόν, το Τριφύλλι τώρα θα ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με αυτά και με αυτά, οι ''πράσινοι'' πηγαίνουν στη Φλωρεντία την Πέμπτη για να παίξουν τα ρέστα τους στο παιχνίδι της χρονιάς. Έχουμε χρόνο, μέχρι τότε, αύριο θα δούμε αναλυτικά περισσότερα πράγματα για την κανονική διάρκεια και την εικόνα του Παναθηναϊκού σε αυτή.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.