Λεβαδειακός: Στους Βήχο, Λαμαράνα το φλουρί
Στον Λεβαδειακό έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και οι Μάριος Βήχος, Τζάλοου Λαμαράνα ήταν οι τυχεροί της εκδήλωσης.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Λεβαδειακός, σε μία εκδήλωση όπου σύσσωμος ο οργανισμός των «πράσινων»… ξέφυγε από την πίεση των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.
Τα μέλη της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές πέρασαν, μαζί με τις οικογένειές τους, ευχάριστα μερικές ώρες, ενώ οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ήταν οι Μάριος Βήχος και Τζάλοου Λαμαράνα.


@Photo credits: Levadiakos FC
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
