ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Σφυρίζει ο Γιαμπλόνσκι, διαιτητής α' κατηγορίας

Newsroom
Ολυμπιακός-ΠΑΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Γερμανός Σβεν Γιαμπλόνσκι ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί.

Ο Γερμανός Σβεν Γιαμπλόνσκι, που φέτος ήταν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-3, θα διευθύνει το ντέρμπι της αγωνιστικής με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ Arena.

Βοηθοί του θα είναι οι Λουτσιάνο Κοσλόβσκι και Έντουαρντ Μπάιτινγκερ. Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό θα το σφυρίξει ο Βεργέτης, ενώ ο Σιδηρόπουλος θα είναι στο ΠΑΟΚ-Αστέρας Aktor.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών

Σάββατο, 1/3

  • 17:00 Βόλος-Άρης: Παπαδόπουλος (Κωσταράς, Κωνσταντίνου, 4ος Μαχαίρας, VAR: Τζήλος, Πολυχρόνης)
  • 17:00 Πανσερραϊκός-Athens Kallithea: Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου, 4ος Μπαλαχούτης, VAR: Φωτιάς, Τσιμεντερίδης)
  • 20:00 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Βεργέτης (Δημητριάδης, Στεφανής, 4ος Τομαράς, VAR: Ζαμπαλάς, Πουλικίδης)


Κυριακή, 2/3

  • 16:30 Λεβαδειακός-Ατρόμητος: Ευαγγέλου (Νικολακάκης, Νταβέλας, 4ος Περράκης, VAR: Κουμπαράκης, Κατσικογιάννης)
  • 17:00 ΟΦΗ-Λαμία: Τσακαλίδης (Διαμαντής, Νίκζας, 4ος Μπεκιάρης, VAR: Παπαδόπουλος, Πουλικίδης)
  • 19:30 ΠΑΟΚ-Αστέρας AKTOR: Σιδηρόπουλος (Παπαδάκης, Αρμακόλας, 4ος Κόκκινος, VAR: Τζήλος, Τσιμεντερίδης)
  • 20:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Γιαμπλόνσκι (Κοσλόβσκι, Μπάιτινγκερ, 4ος Φωτιάς, VAR: Χάνσλμπαουερ, Πολυχρόνης)
@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα