Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι διαφορετικά τα ματς με την ΑΕΚ, θα αλλάξουμε σχεδόν τα πάντα»
Διανύουμε εβδομάδα διπλής «μάχης» μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Αρχικά την Τετάρτη (26/2, 20:00) οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τον Δικέφαλο στο Φάληρο για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την Κυριακή (2/3, 20:30) οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ντέρμπι πρωτιάς της Stoiximan Superleague.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει του πρώτου αγώνα της εβδομάδας και τόνισε πως τα ματς θα έχουν διαφορές, ενώ προανήγγειλε πολλές αλλαγές.
Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:
Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Το περιμένουμε με την προσδοκία να το κερδίσουμε. Θα είναι βέβαια μια πρόκριση που θα κριθεί σε 180 λεπτά και όχι μόνο στο πρώτο παιχνίδι. Εμείς φυσικά θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ωστόσο οι ομάδες είναι τόσο πολύ ισορροπημένες που ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».
Για το αν θα παίξει κάποιο ρόλο το αποτέλεσμα της Τετάρτης στο ματς της Κυριακής: «Φυσικά αυτός που θα κερδίσει θα πάει καλύτερα προετοιμασμένος στο παιχνίδι της Κυριακής, όμως τα δύο παιχνίδια θα είναι τελείως διαφορετικά και είμαι 100% σίγουρος πως δεν θα μοιάζουν σε τίποτα αυτά τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους».
Για το τι μπορεί να εκμεταλλευτεί από το ματς του πρώτου γύρου απέναντι στην ΑΕΚ: «Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ξανακάνουμε καλά όσα κάναμε εκείνη τη μέρα και εκείνοι θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους. Όμως ξαναλέω, ακόμα και αν παίξουμε δύο συνεχόμενες μέρες με τους ίδιους παίκτες, τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
Θα παίξουμε συνολικά πέντε φορές εναντίον τους και τα πρόσωπα θα είναι διαφορετικά. Εμείς θα αλλάξουμε σχεδόν τα πάντα, και εκείνοι νομίζω θα αλλάξουν παίκτες, οπότε δε πιστεύω πως θα δούμε παρόμοια παιχνίδια, ούτε σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
