ΟΦΗ: Μπήκε για Τρίπολη ο Μπάκιτς, πρόβλημα με Ζανελάτο

Βασίλης Μπαλατσός
Μπάκιτς

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μπάκιτς επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης ενόψει του ημιτελικού του ΟΦΗ με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πρόβλημα με Ζανελάτο, ατομικό και θεραπεία ο Νους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το μεγάλο ημιτελικό με τον Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη (26/2, 16:30). Ο Μάρκο Μπάκιτς στις τελευταίες προπονήσεις πριν τον αγώνα με την Athens Kallithea ένιωσε «βαρύ» το γόνατο του και έμεινε εκτός, όμως επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα πρόεκυψε με τον Φράνκο Ζανελάτο. Ο διεθνής Παραγουανός εξτρέμ αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Τέλος, ο Τιάγκο Νους που υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο στη Λεωφόρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Η συμμετοχή του Αργεντινού εξτρέμ στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αρκαδία θα κριθεί στην προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Τρίτης (25/2, 11:00).

@Photo credits: OFI Crete
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα