Αστέρας Τρίπολης: Προπονείται και πάλι κανονικά ο Μπιλέ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μπιλέ

bet365

Ο Ερίκ Μπιλέ προπονείται κανονικά και πάλι στον Αστέρα Τρίπολης ενόψει ΑΕΚ (23/2, 19.30). Θα εξεταστεί η κατάσταση των Χατζηγιοβάνη - Μπαρτόλο μέσα στην εβδομάδα.

Τελευταίο ματς που αγωνίστηκε ο Μπιλέ για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν στις 18/12, στο πρώτο ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο.

Παραμονές της ρεβάνς, ο Γάλλος είχε δεχτεί ένα χτύπημα και έκτοτε ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ωστόσο, στη χθεσινή προπόνηση, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα κι έτσι θα κριθεί σε τι βαθμό ετοιμότητας θα είναι για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Σάββας Παντελίδης θα περιμένει να δει επίσης τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που πέρασε ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ενώ ο Μπαρτόλο που αποχώρησε από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό από ένα χτύπημα στη γάμπα, θα αποφασιστεί από τον κόουτς των κιτρινομπλέ το αν θα είναι σε θέση να προσφέρει απέναντι στην ΑΕΚ.

 

Από την άλλη, θυμίζουμε ότι ο Νίκος Καλτσάς θα εκτίσει την τιμωρία του απέναντι στην Ενωση.

Στην Τρίπολη ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (26/2), όπου οι κιτρινομπλέ θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό.

Είναι λογικό και επόμενο, λοιπόν, να γίνει κι η απαραίτηση διαχείριση στο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν τραβήξει το κουπί στο φετινό πρωτάθλημα και έχουν ήδη φέρει την ομάδα τρεις αγωνιστικές από το τέλος της κανονικής περιόδου με το... 1,5 πόδι στις θέσεις 5-8 που είναι κι ο ένας από τους δύο μεγάλους στόχους της χρονιάς. Φυσικά, ο άλλος είναι η συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου μετά το 2013 όταν τότε στο ΟΑΚΑ, οι Αρκάδες είχαν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα