ΑΕΚ - Ατρόμητος: Το λυτρωτικό «buzzer beater» του Μάνταλου στο 90+4' (vid)
Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο λυτρωτής της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός ήρθε από τον πάγκο στο 83' αντί του Λαμέλα και στο 90+4' πέτυχε το «buzzer beater» γκολ με το οποίο ο Δικέφαλος πήρε το τρίποντο.
Ο Ρότα πέρα εκπληκτική κάθετη, ο Κοϊτά γύρισε την μπάλα και ο Μάνταλος με άψογο πλασέ νίκησε τον Χουτεσιώτη, έκανε το 2-1 και ολοκλήρωσε την ανατροπή της Ένωσης. O 33χρονος μέσος βρήκε δίχτυα με την κιτρινόμαυρη φανέλα για πρώτη φορά μετά τις 12 Νοεμβρίου του 2023 και τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 3-0.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
