Φαν Βέερτ: «Τιμή μου που έπαιξα για την ΑΕΚ»

Ο Φαν Βέερτ στη φιέστα της ΑΕΚ

bet365

O πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν του Ατρομήτου, Τομ Φαν Βέερτ αποχαιρέτησε την Ένωση έπειτα από δυο χρόνια, με ανάρτηση του στα Social Media

Ο Τομ Φαν Βέερτ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ έπειτα από μια διετία. Ο Ολλανδός σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από τον Δικέφαλο ύστερα από μια διετία και θα συνεχίσει στα «μέρη» μας, καθώς υπέγραψε στον Ατρόμητο. Ο 34χρονος επιθετικός με ανάρτηση στα Social Media είπε «αντίο» στην Ένωση.

«Ήταν τιμή μου να παίξω για την ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ για την άνευ όρων στήριξή τους τα τελευταία δύο χρόνια και εύχομαι στο σύλλογο ό,τι καλύτερο για το μέλλον τους», είναι το μήνυμα του Φαν Βέερτ.

Ο Ολλανός φορ σε 24 εμφανίσεις σε μια διετία σκόραρε επτά γκολ, εκ των οποίων τα έξι τη σεζόν που πανηγύρισε με τα κιτρινόμαυρα τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα