Αστέρας Τρίπολης: Ψήνει την επιστροφή Τριανταφυλλόπουλου

Τριάντα

bet365

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είναι ο παίκτης που θέλουν στον Αστέρα Τρίπολης, εφόσον ο έμπειρος αμυντικός λύσει το συμβόλαιό του με την Γκόρνικ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει στραμμένα τα βλέμματά του σε μια περίπτωση για την άμυνά του, την οποία γνωρίζει πολύ καλά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Ο 31χρονος στόπερ, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα των Αρκάδων σε 75 ματς, αγωνίζεται στην πολωνική Γκόρνικ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2025. Ωστόσο, γίνεται προσπάθεια να λύσει το συμβόλαιό του με το νυν σύλλογό του. Εφόσον, λοιπόν, βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών, ο Αστέρας θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Τριάντα, έχει αγωνιστεί σε 111 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ στην Πογκόν, ενώ με την Γκόρνικ μέτρησε πέρυσι 12 συμμετοχές. Στο πρόσωπό του, χωρίς αμφιβολία, οι κιτρινομπλέ θα βρουν μια άκρως αξιόπιστη λύση για την άμυνά τους εφόσον φυσικά δώσουν τα χέρια για δεύτερη φορά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα