Άρης: Το αρχικό πλάνο προετοιμασίας προβλέπει… Πολωνία

Άρης: Το αρχικό πλάνο προετοιμασίας προβλέπει… Πολωνία

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Σε διαδικασία τελικών ρυθμίσεων και προγραμματισμού φιλικών αγώνων είναι στον Άρη όπου φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» η διεξαγωγή του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Πολωνία στο διάστημα 19-29 Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής, η ΠΑΕ Άρης δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το πλάνο προετοιμασίας το οποίο σίγουρα δεν θα παρουσιάσει την παραμικρή ομοιότητα με το αντίστοιχο περσινό.

Το αρχικό σχέδιο περιλαμβάνει την άφιξη των παικτών στις αρχές του Ιούλη για τις καθιερωμένες εξετάσεις, μία-δύο προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στη συνέχεια τη μεταφορά αυτής στην Πτολεμαΐδα (8-15 Ιουλίου) όπου θα εστιάσει σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Το πιο ουσιαστικό κομμάτι της προετοιμασίας προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στην Πολωνία στο διάστημα 19-29 Ιουλίου αν και πρωτίστως θα πρέπει να φιξαριστούν λεπτομέρειες οι οποίες αφορούν τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα