Οδεύει προς ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Φέτος ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο ΟΑΚΑ για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, συνεχίζοντας όμως να χρησιμοποιεί την φυσική του έδρα, την Λεωφόρο, για τα ματς του πρωταθλήματος.
Φαίνεται όμως πως στην ΠΑΕ κάνουν σκέψεις να αλλάξει και αυτό... Όπως έχει επισημάνει στο live chat που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκος Αθανασίου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι «πράσινοι» να μετακομίσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο για όλα τα ματς της σεζόν.
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει ληφθεί η απόφαση, προκειμένου να προχωρήσει και το θέμα με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.