Παναθηναϊκός: To «αντίο» των οπαδών της Χετάφε στον Μαξίμοβιτς (vid)

Μαξιμοβιτς

bet365

Οι οπαδοί της Χετάφε σήκωσαν πανό στην αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα, με το οποίο αποχαιρέτησαν τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς που έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Χετάφε έδωσε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος χαφ που έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό και θα ενταχθεί από αυτό το καλοκαίρι στο Τριφύλλι ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην εντός έδρας ήττα από τη Μαγιόρκα (1-2) και οι οπαδοί των Μαδριλένων τον αποχαιρέτησαν.

Οι φίλοι της Χετάφε σήκωσαν ένα πανό που ήταν ζωγραφισμένοι οι Μαξίμοβιτς, Χάιμε Μάτα κα Νταμιάν Σουάρεθ, που αποχωρούν από την ομάδα και από πάνω ένα δεύτερο πανό που έγραφε «ευχαριστώ», ως φόρο τιμής για την προσφορά τους στην ομάδα.

O 29χρονος μέσος του Παναθηναϊκού έφυγε από τη Χετάφε έπειτα από μια εξαετία. Με τους Μαδριλένους μέτρησε 221 εμφανίσεις, με εννέα γκολ και τρεις ασίστ. Την τρέχουσα σεζόν ο Μαξίμοβιτς έκανε 39 εμφανίσεις και βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές. Αξιοσημείωτο πως έχασε μόνο δυο ματς των Ισπανών αυτή τη χρονιά, ένα για το Copa del Rey και ένα για τη La Liga.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα