ΠΑΟΚ: Η πανηγυρική ανάρτηση του Βιεϊρίνια για το πρωτάθλημα (pics)

ΠΑΟΚ: Η πανηγυρική ανάρτηση του Βιεϊρίνια για το πρωτάθλημα (pics)

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας 2024

bet365

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση, για το οποίο μάλιστα ζήτησε συγγνώμη, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram εικόνες από τη φιέστα και το πάρτι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μπορεί να μην έχει ανακοινώσει την απόφασή του για το (ποδοσφαιρικό) μέλλον του, ωστόσο σήμερα με μια εβδομάδα καθυστέρηση, έστειλε το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2024 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος αρχηγός με το δεύτερο πρωτάθλημα (2019, 2024) ισοφάρισε την αντίστοιχη επίδοση που είχε μια άλλη εμβληματική μορφή του «Δικεφάλου», ο Κώστας Ιωσηφίδης (1976, 1985).

«Μια δύσκολη σεζόν με το καλύτερο φινάλε που φανταζόμασταν. Να μάχεσαι μέχρι τέλους… @paok_fc (Συγνώμη για την καθυστέρηση)», έγραψε ο εμβληματικός αρχηγός του «Δικεφάλου» στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Δείτε την πανηγυρική ανάρτηση του Βιεϊρίνια:

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα