Κ19 Παναιτωλικός - Κ19 Ολυμπιακός 0-0: Στην κορυφή της Ελλάδας οι πρωταθλητές Ευρώπης

Κ19 Παναιτωλικός - Κ19 Ολυμπιακός 0-0: Στην κορυφή της Ελλάδας οι πρωταθλητές Ευρώπης

Newsroom
OLY

bet365

Μετά το Youth League οι Νέοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν και το πρωτάθλημα της Super League έπειτα από τη «λευκή» εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό.

Μετά την Ευρώπη οι Νέοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν και την Ελλάδα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης που σήκωσαν το Youth League κατάφεραν να εξασφαλίσουν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League Κ19.

Η ομάδα του Μαυρογενίδη εκμεταλλεύτηκε το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχε έναντι του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και σήκωσε το φετινό πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ιστορική σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» μετά το 0-0 με τους Αγρινιώτες.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ότι χρειαζόταν τουλάχιστον έναν βαθμό για να τερματίσει πάνω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία. Παρά τη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά απέναντι στον Πανσερραϊκό, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποσπάσει έναν βαθμό απέναντι στον Παναιτωλικό και με αυτόν τον τρόπο κλείδωσε το φετινό πρωτάθλημα, προσθέτοντας τον τίτλο αυτόν δίπλα σε εκείνον του πρωταθλητή Ευρώπης!

Παιχνίδι τακτικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν στα δικά τους μέτρα τον ρυθμό. Οι ποδοσφαιριστές του Μαυρογενίδη δεν άφησαν να τους ξεφύγει ο έλεγχος της αναμέτρησης και το τελικό σφύριγμα τους βρήκε για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφή της Ελλάδας, μες τον Ολυμπιακό να κάνει το back to back στην ηλικιακή κατηγορία της Κ19.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα