ΑΕΚ: Στην προεπιλογή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ο Λιβάι Γκαρσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ

ΑΕΚ: Στην προεπιλογή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ο Λιβάι Γκαρσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Newsroom
Καλύτερο γκολ των δύο πρώτων αγωνιστικών των Play Off το πρώτο του Λιβάι με την Λαμία (vid)

bet365

Στις κλήσεις του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις αρχές του Ιουνίου βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ.

«Παρών» στις κλήσεις του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για ακόμη μια φορά ο Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται για άλλη μια φορά στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της πατρίδας του για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσει το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στις αρχές του Ιουνίου.

Ο Γκαρσία και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν στις 05/06 την Γρενάδα και τις Μπαχάμες στις 08/06. Από εκεί και πέρα, ο επιθετικός της Ένωσης δεν θα έχει άλλες υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, καθώς αμέσως μετά τα δύο αυτά ματς θα έχει μερικές ημέρες να ξεκουραστεί προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Μια θετική εξέλιξη για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς την περασμένη σεζόν ο Γκαρσία είχε χάσει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την πατρίδα του. Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν κατάφερε φέτος να προκριθεί στα τελικά του Copa America και έτσι ο Γκαρσία θα δώσει κανονικά το «παρών» στην προετοιμασία της ΑΕΚ από το ξεκίνημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα