Παναιτωλικός: Η Πλατένσε ανακοίνωσε την επιστροφή Μπαλντασάρα

Newsroom
baldasarra eurokinisi.jpg

bet365

Ο Φράνκο Μπαλντασάρα γύρισε στην Πλατένσε προερχόμενος από τον Παναιτωλικό όπου και έπαιζε με τη μορφή του δανεισμού και η ομάδα της Αργεντινής έκανε γνωστό πως υπολογίζεται για την εκεί τρέχουσα σεζόν.

Την επιστροφή του Φράνκο Μπαλντασάρα από τον Παναιτωλικό όπου και έπαιζε με τη μορφή του δανεισμού από εκείνη ανακοίνωσε η Πλατένσε.

Μάλιστα η ομάδα της Αργεντινής ανέφερε πως «θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού της επιτελείου» και έτσι επί της ουσίας ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από τα «καναρίνια». Η Πλατένσε στα δύο πρώτα ματς της σεζόν μετρά μία ισοπαλία και μία ήττα, αφού το πρωτάθλημα στη χώρα του 25χρονου χαφ ξεκίνησε πρόσφατα.

Ευρύτερα άλλωστε στο Αγρίνιο από το «μέτωπο» των δανεικών φαίνεται πως υπάρχει «ανοικτό παράθυρο» μόνο για τον Φακούντο Πέρες που προέρχεται από τη Λανούς, αν και ακόμη είναι νωρίς.

Ο «Απάτσι» έπαιξε με τους «κυανοκίτρινους» σε 17 ματς όλων των διοργανώσεων όπου σημείωσε ένα γκολ, ενώ το τελευταίο διάστημα στάθηκε άτυχος και έμεινε εκτός λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα