ΠΑΟΚ: Οι Γερμανοί στέλνουν τον Μαρτσέλ Χάρτελ στην Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ: Οι Γερμανοί στέλνουν τον Μαρτσέλ Χάρτελ στην Τούμπα (vid)

Ο Μαρτσέλ Χάρτελ

bet365

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαρτσέλ Χάρτελ της Ζανκτ Πάουλι, ο οποίος μένει το καλοκαίρι ελεύθερος.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται προ των πυλών, ήδη, αρκετά ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία, πιο συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «Αbendblatt», οι πρωταθλητές Ελλάδας ασχολούνται έντονα με την περίπτωση του κεντρικού μέσου Μαρτσέλ Χάρτελ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ζανκτ Πάουλι.

Μάλιστα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Χάρτελ επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο Γερμανός χαφ που είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1996 αγωνίστηκε στην Ζανκτ Πάουλι την τελευταία τριετία, βοηθώντας σημαντικά ώστε να πάρει την άνοδο στην Bundesliga η ομάδα του.

Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας από το Αμβούργο ο Χάρτελ είχε 21 γκολ και 15 ασίστ σε 37 αναμετρήσεις, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων αναφέρεται και ο Ολυμπιακός.

@Photo credits: fcstpauli.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα