Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» στον τελικό, επιστροφή Μάγκνουσον στην αποστολή

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» στον τελικό, επιστροφή Μάγκνουσον στην αποστολή

Πάνοπλος στον Βόλο ο Παναθηναϊκός, επιστροφή Μάγκνουσον στην αποστολή

bet365

Με τον Μάγκνουσον να επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας μετά από οκτώ περίπου μήνες και χωρίς καμία απουσία θα ταξιδέψει στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί αθηναϊκού εδάφος ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη το Σάββατο (25/05-20:30) και ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για τον Βόλο, η οποία όχι μόνο δεν είχε καμία απουσία, αλλά «έκρυβε» και την μεγάλη επιστροφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον μετά από περίπου οκτώ μήνες και την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να μπαίνει στις προπονήσεις την Τρίτη (21/05), όπως αναμενόταν, και να τίθεται στην διάθεσή του, όπως συνέβη και με τον Αϊτόρ, που επέστρεψε μετά από λίγες μέρες και την άδεια που είχε πάρει για την γέννηση του παιδιού του. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ακαϊντίν.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος, Κάτρης.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι, ενώ ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση την Παρασκευή στις 20:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα