Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Ιωαννίδης, κανονικά στον τελικό με τον Άρη

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Ιωαννίδης, κανονικά στον τελικό με τον Άρη

Μπήκε ο Ιωαννίδης κανονικά στον τελικό με τον Άρη

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε έτσι στην διάθεση του Χρήστου Κόντη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη.

Μετά από αρκετές μερές, ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε κανονικά χωρίς προβλήματα όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και έθεσε έτσι τον εαυτό του στην διάθεση του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Χρήστου Κόντη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη το Σάββατο (25/05-20:30).

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν προγραμματισμένο να δοκιμάσει σήμερα να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και η δοκιμή αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με αποτέλεσμα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» να είναι ετοιμοπόλεμος για τον τελικό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Φώτης Ιωαννίδης έχει να αγωνιστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τον Άρη στην Λεωφόρο στις 28 Απριλίου, δηλαδή σχεδόν έναν μήνα.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.

Μαζί με τον Έλληνα επιθετικό στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Αϊτόρ, που επέστρεψε από την άδεια για την γέννηση του παιδιού του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα