Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Ζήτησε "έκπτωση" για Ντραγκόφσκι το Τριφύλλι, θετική η Σπέτσια»

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Ζήτησε "έκπτωση" για Ντραγκόφσκι το Τριφύλλι, θετική η Σπέτσια»

Newsroom
Ο Τερίμ έριξε τον Ντραγκόφσκι στα... βαθιά κι εκείνος ανταποκρίθηκε

bet365

Σύμφωνα με νέο ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός ζήτησε να μειωθεί το ποσό που πρέπει να καταβάλει για την απόκτηση του Ντραγκόφσκι από την Σπέτσια, με την ιταλική ομάδα να είναι διατεθειμένη να συζητήσει.

Ψηλά στην ιεραρχία των θεμάτων που πρέπει να λυθούν τη νέα σεζόν βρίσκεται το ζήτημα του Ντραγκόφσκι για τον Παναθηναϊκό. Ο Πολωνός τερματοφύλακας αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από τη Σπέτσια μέχρι το τέλος της σεζόν, με τις δύο ομάδες να έχουν συμφωνήσει στην τοποθέτηση μιας ρήτρας που ανέρχεται στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντραγκόφσκι έχει ικανοποιήσει τους «πράσινους» με τις εμφανίσεις του και ήδη στο Τριφύλλι εξετάζουν τα δεδομένα για τον Πολωνό. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει ένα σημαντικό ποσό για τον Ντραγκόφσκι και θέλει να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Σπέτσια, ώστε να μειώσει το ποσό της ρήτρας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Secolo XIX», ο Παναθηναϊκός θέλει να ζητήσει μια «έκπτωση» της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ. Δηλαδή να δαπανήσει σχεδόν 2.3 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Πολωνού τερματοφύλακα από τη Σπέτσια. Οι Ιταλοί από την πλευρά τους δείχνουν πρόθυμοι να μπουν σε διαπραγματεύσεις. Γνωρίζουν ότι όσο βρίσκονται στην 2η κατηγορία της Ιταλίας, δύσκολα θα μπορέσουν να εισπράξουν το συνολικό ποσό της ρήτρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα