Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για τις αλλαγές των Τσέριν, Μπερνάρντ και Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για τις αλλαγές των Τσέριν, Μπερνάρντ και Χουάνκαρ

Η εξήγηγη για τις αλλαγές των Τσέριν, Μπερνάρντ και Χουάνκαρ

bet365

Οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προέβη ο Χρήστος Κόντης και ο λόγος που οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 ενάντια στον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής (19/05) χάρη κυρίως στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε, όμως η πτώση της απόδοσής του στο δεύτερο μέρος του αγώνα και η ταυτόχρονη άνοδος των «ερυθρολεύκων», έδωσε στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι και να φτάσουν μέχρι και στο τελικό 2-2.

Στο κακό αυτό πρόσωπο που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στο δεύτερο μέρος συνέβαλαν και οι αναγκαστικές αλλαγές των Τσέριν, Μπερνάρντ και Χουάνκαρ, οι οποίες άλλαξαν τα σχέδια που είχε ο Χρήστος Κόντης.

Το καλό νέο βέβαια και το πιο σημαντικό είναι πως και οι τρεις δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Σλοβένος μέσος ζήτησε να γίνει αλλαγή, όπως και συνέβη στο 65ο λεπτό (πέρασε στην θέση του ο Βιλένα), αφού ήταν εξουθενωμένος και ταλαιπωρούνταν από κράμπες σε εκείνο το σημείο του αγώνα κι έτσι έκρινε πως δεν θα είναι βοηθητική η παρουσία του μέσα στο παιχνίδι στην κατάσταση αυτή.

Όσον αφορά τους Μπερνάρντ και Χουάνκαρ, ζήτησαν κι εκείνοι αλλαγή και αποχώρησαν στο 76ο λεπτό δίνοντας τις θέσεις τους στους Ζέκα και Βέρμπιτς, επειδή δεν είχαν πλέον δυνάμεις.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα