Πανσερραϊκός - Κηφισιά 2-0: Πρώτος και καλύτερος με ελληνική «σφραγίδα»

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού συγκεντρωμένοι στο κέντρο του γηπέδου

bet365

Με γκολ των Στάικου και Χατζηστραβού ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε με 2-0 της ήδη υποβιβασμένης Κηφισιάς και ολοκλήρωσε τη σεζόν ως πρώτος στην «ειδική βαθμολογία» των play out.

Ο Πανσερραϊκός έκλεισε με νίκη την σεζόν της επιστροφής του στη Stoiximan Superleague και πήρε την πρώτη θέση των Play Out. Τα Λιοντάρια επικράτησαν της Κηφισιάς με 2-0, έφτασαν τους 38 βαθμούς και υπερτερούν στην ισοβαθμία του Αστέρα Τρίπολης, καθώς με τους Αρκάδες είχαν απολογισμό δυο νίκες και μια ήττα. «Καθάρισαν» οι σκόρερ Στάικος και Χατζηστραβός.

Από την πλευρά της η υποβιβασμένη ομάδα του Κώστα Μπράτσου αποχαιρέτησε την πρώτη της σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την 4η ήττα της στη διαδικασία των Play Out.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατέβασε τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό με σχηματισμό με 4-2-3-1. Ο Τσομπανίδης ήταν στην εστία, με τους Πηλέα, Αυλωνίτη, Μπέργκστρομ και Πεταυράκη μπροστά του. Παρτενέρ του Στάικου στα χαφ ήταν ο Ουεντραόγκο, Μασκανάκης και Μούργος ήταν στα άκρα και ο Χατζηστραβός πίσω από τον Μπετανκόρ.

Από την πλευρά του και ο Κώστας Μπράτσος κατέβασε την υποβιβασμένη Κηφισιά με 4-3-2-1. Ο Νικοπολίδης ήταν στην εστία, o Σμπώκος έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία και αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Παρράς κάλυπτε το αριστερό. Παρτενέρ του Βαφέα στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Σπίνος. Κωνσταντακόπουλος - Νίνης ήταν στον άξονα, Μενέντες - Τεττέι στα άκρα και ο Ματέους Σάντος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Οζέγκοβιτς. Αξιοσημείωτο πως η υποβιβασμένη ομάδα των Βορείων Προαστίων ταξίδεψε στις Σέρρες με 17 παίκτες.

Η Κηφισιά είχε τις φάσεις αλλά δεν βρήκε το γκολ

Στο 9’ έπειτα από σέντρα του Νίνη, ο Οζέγκοβιτς αστόχησε με κεφαλιά. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 14', ήταν σειρά του Σπίνου να αστοχήσει με το κεφάλι.Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 32'. Ο Χατζηστραβός από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά, ο Νικοπολίδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπεντακόρ αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 37' ο Νίνης δοκίμασε το πόδι του από απόσταση και ο Τσομπανίδης μπλόκαρε εύκολα. Στο 40' έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Τεττέι σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού είχε απάντηση.

Η Κηφισιά δοκάρι, ο Πανσερραϊκός δοκάρια και γκολ

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πρώτοι την καλύτερη ευκαιρία για να σκοράρουν, όμως από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο. Στο 50' η Κηφισιά είχε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νίνη ο Σπίνος σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά.. Στο 53’ ο Μπέργκστρομ ισοφάρισε τα... δοκάρια με δική του κεφαλιά.

Στο 54’ ο Στάικος άνοιξε το σκορ, καθώς νίκησε τον Νικοπολίδη για το 1-0 με σουτ - φωτοβολίδα. Τέσσερα λεπτά μετά, στο 58' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πεταυράκης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Χατζηστραβός μόνος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0. Στο 64’ ο Μπέγκστρομ απείλησε με κεφαλιά αλλά ο Νικοπολίδης μπλόκαρε. Στο 90+2’ ο στόπερ των Σερραίων είχε δεύτερο προσωπικό δοκάρι με κεφαλιά και το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Τσομπανίδης, Αυλωνίτης, Μπέγκστρομ, Πηλέας, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος (76’ Μορέιρα), Χατζηστραβός (79’ Παπαβασιλείου), Μασκανάκης (46’ Σοφιανός), Μπετανκόρ (66’ Άλεξιτς), Μούργος (46’ Τομάς)

Κηφισιά (Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σμπώκος, Νίνης (81’ Τσανάτζια), Παρράς, Μενέντες (57’ Μπιφουμά), Κωνσταντακόπουλος, Ματέους Σάντος (81’ Τσάπαν), Τεττέι, Οζέγκοβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα