Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/04) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Οι γκέλες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που ψαλίδισαν τις ελπίδες τους για πρωτάθλημα, η τριάρα της ΑΕΚ στο τελικό πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και το τεράστια «break» του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Ο... μακελάρης Ομπρένοβιτς και η «άλωση» της Βαρκελώνης

Sport Day: Μακελάρης! Αλλοίωση αποτελέσματος απ' τον Ομπρένοβιτς στο «Κλ.Βικελίδης». Ανώτερη η ΑΕΚ. Διέλυσε τον Παναθηναϊκό κι απέκτησε προβάδισμα στην κατάκτηση του τίτλου. Τον έκανε βίδες! Super break! Ο Ολυμπιακός με εξαιρετική εμφάνιση εκπόρθησε την Βαρκελώνη με 77-75.

Live Sport: Υπόκληση στην πρωταθλήτρια! ΑΕΚάρα-όνειρο. Στην κορυφαία παράσταση της σεζόν διέλυσε τον τραγικό Παναθηναϊκό και αγκάλιασε πλέον τον δεύτερο σερί τίτλο. Γκελ-άρης. Μαγεία για F4! Ο τρομερός Ολυμπιακός έριξε... Μπά(ρ)τσα.

Φως των Σπορ: Έβγαλε τα μάτια του ο Ολυμπιακός. Ο Άρης τον σταμάτησε (1-1). Κόκκινο πάρτι στη Βαρκελώνη και πρώτο βήμα για Βερολίνο. Μέγας θρύλος.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Καυτός για το Βερολίνο. Θρύλε ΘΕΕ ΜΟΥ, Ολυμπιακέ μου! Οι «ατσάλινοι» ερυθρόλευκοι «έσπασαν» την έδρα της Μπαρτσελόνα και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση για την πρόκριση στο Final 4.

Η τριάρα... πρωταθλήματος της ΑΕΚ και ο απογοητευτικός ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Πάρτο, πάρτο, πάρτο. Θεέ μου, δώσε μας χίλια μάτια να βλέπουμε την ΑΕΚάρα του Ματίας κι άσε τους άλλους να σκούζουν. Ποιος να συγκριθεί με αυτή την ομαδάρα και με αυτόν τον λάο.

Metrosport: Με ψυχή και Μορόν. Έβγαλε αντίδραση ο Άρης που μπορούσε και τη νίκη. Θλίψη! Άδειος πνευματικά και χωρίς ενέργεια ο ΠΑΟΚ, πέταξε δύο βαθμούς και πολλές από τις ελπίδες του για τον τίτλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα