ΠΑΟΚ: Μπήκαν Κωνσταντέλιας και Νάσμπεργκ ενόψει Λαμίας

ΠΑΟΚ: Μπήκαν Κωνσταντέλιας και Νάσμπεργκ ενόψει Λαμίας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας

bet365

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση, που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, όπως και ο Ιβάν Νάσμπεργκ.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, την Τετάρτη (24/4) στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 7η αγωνιστική των play off.

«Ο ΠΑΟΚ έχασε στο Φάληρο την ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο και πλέον καλείται να είναι αλάνθαστος μέχρι το φινάλε. Πριν όμως υποδεχθεί τους τρεις συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος στην Τούμπα, προέχει η μάχη στη Λαμία», σημειώνει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην σημερινή ενημέρωσή της. Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν δουλειά ενόψει της επικείμενης εκτός έδρας αναμέτρησης.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και έτρεξε στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι στη Λαμία στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που συμπλήρωσε κάρτες.

Την Τρίτη (23.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Λαμία.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα