Ο άνιωθος Ιωαννίδης, ο βιονικός Άμραμπατ και το νέο όφελος του Μεντιλίμπαρ

Newsroom
Ο άνιωθος Ιωαννίδης, ο βιονικός Άμραμπατ και το νέο όφελος του Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Θάνος Σαρρής σχολιάζει τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των play-offs της Super League, με τις νίκες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού επί των Λαμίας, Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Στη Λαμία, οι Ιωαννίδης και Μπακασέτας οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην άνετη νίκη επί της Λαμίας, στο «Κλ. Βικελίδης» η ΑΕΚ χρειάστηκε τον... βιονικό Άμραμπατ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο φορμαρισμένος Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επικράτησε και του ΠΑΟΚ για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για τον φετινό τίτλο.

Ο Θάνος Σαρρής σχολιάζει τα τρία αποτελέσματα και τους πρωταγωνιστές των νικητών, με το βλέμμα στο μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα