Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ «επιστρατεύει» τον 19χρονο Κουτσίδη ενόψει Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ «επιστρατεύει» τον 19χρονο Κουτσίδη ενόψει Φενέρμπαχτσε

ελλαδα

bet365

Η απουσία του Παναγιώτη Ρέτσου λόγω συμπλήρωσης καρτών ενόψει της ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε, θα φέρει στην αποστολή τον 19χρονο στόπερ Ισίδωρο Κουτσίδη.

Ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στη ρεβάνς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολης και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει τα πλάνα του για το συγκεριμένο ματς.

Στη θέση του στόπερ αναμένεται να δούμε τον Ντάβιντ Κάρμο με τον Ανδρέα Ντόι καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος αντίκρισε την κίτρινη στο πρώτο παιχνίδι, συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή.

Έτσι, οι δύο στόπερ είναι και οι μοναδικές επιλογές του έμπειρου τεχνικού καθώς κανένας εκ των Άμπι, Βέζο και Μπιανκόν δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα. Έτσι, ο Μεντιλίμπαρ θα έχει ως έξτρα λύση στην αποστολή τον 19χρονο Ισίδωρο Κουτσίδη.

Ο ταλαντούχος στόπερ μετράει 20 συμμετοχές στη Superleague 2 με απολογισμό μία ασίστ ενώ είναι εκ των πρωταγωνιστών της Κ19 που έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του UEFA Youth League (6 συμμετοχές).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα