ΓεροΓιοβάισα: Τα «must win» ΑΕΚ και Παναθηναϊκού εν αναμονή του ντέρμπι της Τούμπας

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
aek_aris11

bet365

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν μπροστά τους δυο ματς με υποχρέωση νίκης για τα Play Off της Superleague και ο ΓεροΓιοβάισα σας παραθέτει τις σκέψεις του για τα... 2/3 της αγωνιστικής.

Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, να οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσων των δυο ομάδων, όμως τα 2/3 της αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά και μάλιστα πρόκειται για ματς που δεν είναι της... πλάκας. Η Λαμία έκανε τη μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ οι μνήμες της ΑΕΚ από το 3-3 του «Βικελίδης» είναι... νωπές. Αμφότερες οι ομάδες των Αθηνών δεν έχουν περιθώριο για απώλεια βαθμών.

Στις 17:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. Στο δεύτερο γύρο η ομάδα του Βόκολου, έκανε φανταστική εμφάνιση και πήρε έναν παλικαρίσιο βαθμό. Η ομάδα του Τερίμ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μετά τις μεγάλες νίκες επί της ΑΕΚ και του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Αυτό το παιχνίδι είναι... must win. Ματς που δεν παίζεται αλλά κερίζεται. Βλέπω τους γηπεδούχους να το «καθαρίζουν» εύκολα. Η επιλογή Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει στο 2.25. Από εκαί και πέρα θεωρώ δύσκολο να μη σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό ματς ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης. Η επιλογή πρώτο γκολ του διεθνή φορ πληρώνει στο 3.70.

Στις 20:30 στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ στο πρώτο της ματς μετά τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας θα υποδεχτεί τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι... μόνιμος μπελάς, αυτή τη σεζόν για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα. Οι Θεσσαλονικείς απέκλεισαν τον Δικέφαλο από το Κύπελλο και την τελευταία αγωνιστική του στέρησαν την πρωτιά. Αυτή τη φορά θεωρώ πως η Ένωση θα καταφέρει να υποτάξει τους Κίτρινους. Η επιλογή γκολ ΑΕΚ και στα δυο ημίχρονο προσφέρεται στο 1.93 και με... γεμίζει.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα