Ράσταβατς: «Είχαμε την τύχη με το μέρος μας»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς παραδέχθηκε πως ο Αστέρας Τρίπολης είχε με το μέρος του την τύχη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε με buzzer beater να φύγει από τα Γιάννενα με το διπλό και ουσιαστικά να... βυθίσει τον ΠΑΣ στην τελευταία θέση, όπου είναι ένα βήμα από τον υποβιβασμό.

Ο Μίλαν Ράσταβατς παραδέχθηκε ότι ήταν τυχερή η ομάδα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λέγοντας: «Σίγουρα η τελική μας γέυση δεν μπορεί να είναι άλλο παρά ευχάριστη. Για να είμαστε ειλικρινείς υπήρχαν παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν που αξίζαμε να πάρουμε περισσότερα σε σχέση με αυτό το αποτέλεσμα που πήραμε σήμερα.

Μπορούμε να πούμε πως σήμερα είχαμε και τον παράγοντα της τύχης με το μέρος μας και, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου ο αντίπαλος προσπάθησε, τα έδωσε όλα, μας πίεσε πάρα πολύ. Εμείς δυστυχώς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε πάρα πολύ και να ισορροπήσουμε στο πρώτο μέρος. Θεωρώ ωστόσο πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ισορρόπησε αρκετά τον αγώνα. Κατάφερα και με κάποιες κινήσεις από τον πάγκο να γίνει απειλητικοί, να ψάξει μία ευκαιρία, όπως κι έγινε προς το τέλος του παιχνιδιού, όπου καταφέραμε και σκοράραμε και τελικά πήραμε τη νίκη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα