Βόλος - Ατρόμητος: Τα highlights του αγώνα (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Με τέσσερα γκολ, λίγες τελικές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δύο πέναλτι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Βόλου με την Ατρόμητο (2-2).

Αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, Βόλος και Ατρόμητος δεν είχαν πολλές φάσεις, εν τέλει βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα συνολικά τέσσερις φορές και στο τέλος είχαν αρκετές στιγμές για να φύγουν με τη νίκη.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 18' χάρη στον Αθανασίου μετά από ωραία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με πρωταγωνιστές τους Αγκιμπού και Αντζιέλσκι αλλά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-1, χάρη στο τέρμα του Γκαρσία.

Ο έμπειρος φορ κέρδισε το πέναλτι από τον Αθανασίου, ανέλαβε την εκτέλεση και παρότι τον νίκησε τον Μαρκετζιάνι, εκείνος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος έψαξε το γκολ αλλά τελικά ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη στον Αντζιέλσκι, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε από την εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκλάβτσιτς, ο οποίος νίκησε τον Μαρκετζιάνι.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα