Μαύρος: «Τρέφω αγάπη για την ΑΕΚ, μόνο ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να κάνει το γήπεδο»

Μαύρος: «Τρέφω αγάπη για την ΑΕΚ, μόνο ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να κάνει το γήπεδο»

Newsroom
Ο Θωμάς Μαύρος

bet365

Ο μύθος της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος εξέφρασε την αγάπη του για την Ένωση, ευχήθηκε και φέτος τον τίτλο και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο τεράστιος Θωμάς Μαύρος στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για την ομάδα και ευχήθηκε η Ένωση να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο μύθος της ΑΕΚ και πρεσβευτής του κλαμπ, ευχαρίστησε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς όπως τόνισε, μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει πράξη την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και την επιστροφή της ομάδας στην παραδοσιακή της γειτονιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την πορεία μου. Είναι γνωστά τα συναισθήματα μου, τρέφω αγάπη για την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο και πάντα είμαι δίπλα στην ΑΕΚ. Χαίρομαι για την ομάδα που πέρυσι έκανε το νταμπλ, να πάρουμε το πρωτάθλημα και φέτος. Χαίρομαι για τους παίκτες και τον μεγάλο προπονητή μας. Ένα ευχαριστώ στον Μελισσανίδη επίσης, γιατί μόνο αυτός μπορούσε να κάνει αυτό το γήπεδο. Η ευχή μου είναι να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα», υπογράμμισε ο Μαύρος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα