Play out - Stoiximan Superleague: Τα βλέμματα στρέφονται στον «τελικό» της Καισαριανής μεταξύ Κηφισιάς και Παναιτωλικού

Newsroom
ελλαδα

bet365

Το μίνι πρωτάθλημα των play out μπαίνει στην 4η στροφή του και το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το Κηφισιά-Παναιτωλικός (20:00, Cosmote Sports 1).

Για ακόμη ένα Σάββατο, τα play out της Stoiximan Superleague περιέχουν μεγάλες μάχες με φόντο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Το πρόγραμμα ανοίγει ο Πανσερραϊκός κόντρα στον ΟΦΗ (15:00, Novasports 2), ακολουθεί η μάχη του Βόλου με τον Ατρόμητο στις 17:30 (Cosmote Sports 2) αλλά και του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στις 19:30 (Novasports Prime). Η αυλαία πέφτει με τον «τελικό» της Καισαριανής ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναιτωλικό (20:00, Cosmote Sports 1).

Ας τα πάρουμε από την αρχή και τη μάχη των Σερρών. Ο Πανσερραϊκός θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμα πιο σίγουρη την παραμονή του στην κατηγορία ενώ οι Κρητικοί αναζητούν το πρώτο διπλό στη φετινή σεζόν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεση του τους Χοβάν και Πηλέα ενώ μαζί του θα υπάρχουν οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ντανκερλουι, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Διαμαντής, Τομάς, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μορέιρα, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ

Ο ΟΦΗ από την άλλη, παρότι ο Νέιρα προπονήθηκε, επιλέχθηκε να μείνει εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς και ο Δέλλας υπολογίζει στους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκη.

Ακολουθεί η μάχη του Βόλου με τον Ατρόμητο, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να πατήσουν ακόμα πιο... γερά στην παραμονή μετά το μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική. Ο Ατρόμητος από την άλλη ψάχνει τη νίκη που θα τονδ διατηρήσει πρώτο στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Κόντης έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Τάχατος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Όσο για τον Ατρόμητο, ο Ίλιτς αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Κεσχρίντα, Ντιρκς και Ντε Μποκ αλλά και τους Γιουμπιτάνα, Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρα που δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν. Η αποστολή που θα πάει στο Πανθεσσαλικό είναι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Σάλτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βρακάς

Σε αντίθεση με τον Βόλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει τα... ρέστα του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη δύσκολη μάχη της παραμονής καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς και στο -6 από την Κηφισιά.

Ο τιμωρημένος Εραμούσπε και οι τραυματίες Μπάλαν, Τούτου και Γκάρο είναι οι απόντες για τον Μιχάλη Γρηγορίου και αυτοί που είναι στην αποστολή είνιαι οι: Νάγκι, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Σομποτσίνσκι, Τζίνο, Ροζάλες, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Λέο, Τζίμας, Ριένστρα, Πανάγου, Κιάκος, Μπακαδήμας, Ντεμίρ, Λιάσος και Μπεγκάλα.

Και το πρόγραμμα κλείνει η μεγάλη μάχη της Κηφισιάς και του Παναιτωλικού στην Καισαριανή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη όπου είναι οι φιλοξενούμενοι και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι δύο ομάδες δεν έβγαλαν αποστολές, με την Κηφισιά να έχει ως τιμωρημένο τον Πρίτσα ενώ λίγες ποθανότητες να είναι έτοιμος συγκεντρώνει και ο Γιόβαντσιτς. Από την άλλη η συμμετοχή των Κλωναρίδη, Γκόμπελιτς και Τεϊσέιρα θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του θα κάνει γνωστή την αποστολή λίγο πριν τη σέντρα του ματς, με δεδομένη να είναι η απουσία του Μλάντεν που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Πρόγραμμα:

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 15:00 (NS2)
Βόλος - Ατρόμητος 17:30 (CS2)
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (NS Prime)
Κηφισιά - Παναιτωλικός 20:00 (CS1)

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα