Ατρόμητος: Χωρίς έξι παίκτες κόντρα στον Βόλο
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο και αποφάσισε να αφήσει εκτός έξι ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα οι Γιουμπιτάνα, Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρα δεν ήταν σε κατάσταση για να αγωνιστούν ενώ έμειναν εκτός και οι Κεσχρίντα, Ντιρκς και Ντε Μποκ.
Από εκεί και πέρα, η αποστολή είναι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Σάλτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βρακάς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
