Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου για 15 ημέρες λόγω υβριστικής συμπεριφοράς με την ΑΕΚ

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου για 15 ημέρες λόγω υβριστικής συμπεριφοράς με την ΑΕΚ

Newsroom
Κούγιας: «Τις επόμενες μέρες ο Μελισσανίδης θα καταλάβει την δύναμη του Ολυμπιακού»

bet365

Με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες τιμωρήθηκε ο Αλέξης Κούγιας λόγω υβριστικής συμπεριφοράς στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες επιβλήθηκε στον Αλέξη Κούγια όπως ανακοίνωσε το Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή στην ανακοίνωση της, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε λόγω υβριστικής συμπεριφοράς προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Ο Αλέξης Κούγιας είχε κληθεί από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, για τα όσα έγιναν στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ με θέση της χαρακτήρισε εξτρεμιστική και προκλητική τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως οι φίλοι της Ένωσης τον αγνόησαν ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρ. Απόφ. 91/12-4-2024

ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ (Αξιωματούχο της ομάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς διωκόμενο και εγκαλούμενο, ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 7923_2024/04-04-2024 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή Υπευθύνου Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την πράξη της υβριστικής συμπεριφοράς προς θεατές (άρθρα 1, 2, 5, 12 παρ. 1 σε συνδ. με αρ. 11 παρ. 2 και με αρ. 10 παρ. 1 στοιχ, β’, 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 12η Απριλίου 2024.

(αγώνας της 31-3-2024 ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πειθαρχική δίωξη 7923_2024/04-04-2024)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα