Βούρκωσε ο Οζντόεφ: «Το τελευταίο διάστημα είχα κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ήταν δίπλα μου ο προπονητής και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ»

Βούρκωσε ο Οζντόεφ: «Το τελευταίο διάστημα είχα κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ήταν δίπλα μου ο προπονητής και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε το περασμένο διάστημα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο άνθρωπος που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (2-2) ακούει στο όνομα του Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Ο 31χρονος χαφ μίλησε στη Cosmote TV μετά το ντέρμπι και προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά τα όσα πέρασε ψυχολογικά το περασμένο διάστημα με αποτέλεσμα να βουρκώσει μπροστά στην κάμερα.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

 

Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής, ο πρόεδρος με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπιζα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε.

Καταλαβαίνω τον κόσμο που περιμένει πολλά από εμένα. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και τους ευχαριστώ. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας και είμαι χαρούμενος τώρα...».

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα