Άρης-Παναθηναϊκός: Με συνταγή ΑΕΚ ο Τερίμ, νέα πρόσωπα Βαγιαννίδης και Παλάσιος

Άρης-Παναθηναϊκός: Με συνταγή ΑΕΚ ο Τερίμ, νέα πρόσωπα Βαγιαννίδης και Παλάσιος

Νίκος Αθανασίου
Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος

bet365

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 9/11 που είχαν αρχίσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παλάσιος αντί Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης αντί του Κώτσιρα οι μοναδικές αλλαγές του Φατίχ Τερίμ στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Να «χτίσει» πάνω στη νίκη επί της ΑΕΚ, συνεχίζοντας με «τρίποντα», θέλει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει απόψε τον Άρη(19:30, NovasportsPrime) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε την αναμενόμενη ενδεκάδα, χωρίς να έχει κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα. Ο Τούρκος προπονητής διατήρησε τους εννιά από τους έντεκα που ξεκίνησαν στο αθηναϊκό ντέρμπι, με τους Παλάσιος(αντί του Βέρμπιτς) και Βαγιαννίδη(αντί του άρρωστου Κώτσιρα) να είναι τα μοναδικά νέα πρόσωπα.

Ο Ντραγκόφσκι ξεκινά κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Ακαϊντίν με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Μπερνάρντ, δεξιός ο Παλάσιος και... φουνταριστός ο Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα