Παναθηναϊκός: Η ανάγκη της συνέπειας και οι δύο αλλαγές στην ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Η ανάγκη της συνέπειας και οι δύο αλλαγές στην ενδεκάδα

Η ανάγκη της συνέπειας για τον Παναθηναϊκό και οι δύο αλλαγές στην ενδεκάδα

bet365

Η ανάγκη για συνέπεια στον Παναθηναϊκό και οι δύο αλλαγές προσώπων που αναμένονται στην ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Άρη (19:30 - Nova Sports Prime) στο «Κλ. Βικελίδης» για την 4η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague και θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να μην πετάξει στον... κάλαθο των αχρήστων τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ που πέτυχε πριν λίγες μέρες.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται το αποτέλεσμα αυτό όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, που είναι το αυτονόητο, αλλά και επειδή πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν συνέπεια στα αποτελέσματά τους, αν θέλουν τουλάχιστον να συνεχίσουν να διεκδικούν το πρω. Το «τριφύλλι» δεν έχει καταφέρει να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες από τα δύο διπλά που είχε πετύχει σε Σέρρες και Τούμπα, ήτοι εδώ και σχεδόν δύο ολόκληρους μήνες.

Τώρα έχει μπροστά του τρία βατά παιχνίδια, σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα που έχει στα Play Off, τα οποία είναι όλα κόντρα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Απόψε με τον Άρη εκτός κι έπειτα με την Λαμία, πρώτα μέσα και μετά εκτός, προτού πάει στην «OPAP Arena» για να κοντραριστεί με την ΑΕΚ και ξεκινήσουν τα μαζεμένα μεγάλα ματς όσο οδεύουμε προς το φινάλε του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

Το απόλυτο στα τρία αυτά παιχνίδια θα του φτιάξει την ψυχολογία για την δύσκολη τελική ευθεία ενώ παράλληλα θα τον βοηθήσει να εκμεταλλευτεί και όλες τις απώλειες βαθμών που θα έχουν οι ανταγωνιστές του.

Φυσικά τόσο ο Άρης όσο και η Λαμία έχουν δείξει πως είναι ομάδες που, παρ' ότι δεν διεκδικούν κάτι, πουλούν πολύ ακριβά το... τομάρι τους στον αγωνιστικό χώρο και δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν την ζωή κανενός εύκολη.

Γι' αυτό και θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί με σοβαρότητα ανάλογη της Τετάρτης και στα τρία αυτά ματς, αρχής γενομένης από σήμερα, για να μην έχει απώλειες.

Οι δύο αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα και ο παράγοντας... Αράο

dragowski_arao_akaydin_intime

Ο Φατίχ Τερίμ προσανατολίζεται να διατηρήσει ακέραια στο μεγαλύτερο μέρος την ενδεκάδα από τον αγώνα με την ΑΕΚ, παρά το μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων.

Οι μόνες δύο αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει ο Τούρκος τεχνικός είναι απλώς σε επίπεδο προσώπων. Η μία είναι αναγκαστική, αφού ο Κώτσιρας έμεινε εκτός από το παιχνίδι λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και άρα την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Βαγιαννίδης. Η άλλη αφορά την επιστροφή του Παλάσιος, που εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να πάρει πίσω την θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Βέρμπιτς, ο οποίος δεν έθελξε με την απόδοσή του απέναντι στην «Ένωση». Ο Χουάνκαρ φαίνεται πως διατηρήσει την θέση του στο αρχικό σχήμα, παρά το λάθος που έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Από κει και πέρα, υπάρχει και το μόνιμο θέμα με το που θα αγωνιστεί ο Αράο. Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι ο Βραζιλιάνος να παραμείνει στην θέση του αμυντικού χαφ, αφού κι εκείνος έπαιξε καλά με την ΑΕΚ, αλλά και το δίδυμο που έκανε ο Γεντβάι με τον Ακαϊντίν λειτούργησε εξαιρετικά την Τετάρτη, με τον δεύτερο να κάνει την κορυφαία του εμφάνιση με το «τριφύλλι».

Έτσι είναι λογικό ο Τερίμ να μην θελήσει να διαταράξει την συνθήκη αυτή που έχει δημιουργηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση ωστόσο που αποφασίσει να το αλλάξει αυτό και να φέρει τον Αράο στο κέντρο της άμυνας, ο Ακαϊντίν θα είναι εκείνος που θα μείνει στον πάγκο και ο Ρούμπεν αυτός που θα πάει στην θέση «6».

Η πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τον Άρη:

Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρντ, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα