Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Άρη και χάνει τη Λαμία

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Άρη και χάνει τη Λαμία

Νότης Χάλαρης
οσφπ

bet365

Η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Ντάνιελ Ποντένσε κόντρα στον Άρη, τον αφήνει εκτός για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία και δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το πρώτο ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο Ντάνιελ Ποντένσε αντίκρισε την κίτρινη κάρτα την ώρα της αλλαγής του και έτσι συμπλήρωσε κάρτες, με αποτέλεσμα να τίθεται ήδη εκτός για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος εξτρέμ θα είναι ξανά στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ σε περίπου δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 18/04, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο λόγος είναι επειδή, εκτός από το παιχνίδι του πρωταθλήματος, ο Ποντένσε συμπλήρωσε κάρτες και στο Conference League στην απίστευτη νίκη με 6-1 κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έτσι δεν θα είναι παρών στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για τις 14/04 δεν θα γίνει, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να επιστρέφει στη δράση στις 18/04 και στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα