Λουτσέσκου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποθέωση στον Σαμάτα, ο Σβαμπ έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι»

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το 0-1 της Λαμίας, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για την αποθέωση που γνώρισε ο Σαμάτα λέγοντας πως σωστά εκτέλεσε το πέναλτι ο Σβαμπ.

Ο ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει της Λαμίας με 3-1 με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA να αναφέρει τα εξής: «Δεν είναι εύκολο να παίξεις μετά από δύο ημέρες και μετά από μία μεγάλη νίκη όπως με τον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι ότι τέτοια παιχνίδια επηρεάζουν το σύνολο, ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα λεπτά, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία... κακή μπάλα στην περιοχή μας. Μετά η Λαμία δεν είχε κάτι να χάσει, εμείς έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Μας έλειψε κάτι στο τέλος, το οποίο ήρθε με την κεφαλιά του Μιχαηλίδη και μετά άλλαξε το ματς για εμάς.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για εμάς μετά το 2-1, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και βρήκαμε το τρίτο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποθέωση στον Σαμάτα, έκανε τρομερή δουλειά σήμερα. Θυσιάζεται για την ομάδα και το εκτιμά ο κόσμος. Παρ' όλα αυτά υπάρχει μία ιεραρχία και ο Σβαμπ έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι σε εκείνο το σημείο».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα