Μάντζιος: «Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε»

Μάντζιος: «Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε»

Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος περίμενε καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα του στο Καραϊσκάκη κι αυτό είπε ξεκάθαρα μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στα κανάλια COSMOTE, ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά ότι… «ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς και νίκησε δίκαια. Δεν ήμασταν καλοί, θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε παθητικοί και δεν είχαμε το πάθος που θα έπρεπε για ένα ντέρμπι. Κάναμε πολλά λάθη με κακές επιλογές σε όλα. Γενικώς ήταν μια κακή μέρα για μας κι ένα παιχνίδι από το οποίο δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτε».

Σε ερώτηση για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό κι αν αυτή η ήττα θα επηρεάσει την ομάδα του, απάντησε. «Είναι διαφορετικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να μένεις πίσω αλλά να προχωράς. Θεωρώ όμως ότι ενώ ήμασταν καλά ψυχολογικά και σωματικά ταυτόχρονα δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλαμε. Προφανώς είναι πρόβλημα όταν δέχεσαι ένα γρήγορο γκολ αλλά και στη συνέχεια δεν κάναμε καλό παιχνίδι», είπε εννοώντας ότι περίμενε από την ομάδα του να αντιδράσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα