Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Με Αράο στο «6» και τρεις αλλαγές οι «πράσινοι»

Με Αράο στο «6» και τρεις αλλαγές κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ προχώρησε σε τρεις αλλαγές προσώπων και δύο θέσεων για το αποψινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ σε σχέση με κείνο με τον ΠΑΟΚ.

Με τον Αράο να ξεκινάει μετά από καιρό ως αμυντικός χαφ επί Φατίχ Τερίμ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ στο αποψινό μεγάλο ματς για την 3η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague, που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα (21:00-Cosmote Sport 2).

Πέρα από τις αλλαγές θέσεων που έκανε ο Φατίχ Τερίμ μεταφέροντας τον Βραζιλιάνο από το κέντρο της άμυνας στην μεσαία γραμμή και τον Κώτσιρα από το κέντρο στην φυσική του θέση, δηλαδή εκείνη του δεξιού μπακ προχώρησε και σε τρεις αλλαγές προσώπων.

Αποφάσισε να ξεκινήσει με τον Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς, τον Ακαϊντίν αντί τύποις του Βαγιαννίδη, ο οποίος «εξοστρακίστηκε» από την ενδεκάδα μετά τις αλλαγές θέσεων που αναφέραμε παραπάνω και τον Βέρμπιτς αντί του τιμωρημένου Παλάσιος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται και πάλι ο Ντραγκόφσκι, που ήταν εξαιρετικός απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στο κέντρο της άμυνας οι Γεντβάι και Ακαϊντίν. Στα άκρα της, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ.

Στον χώρο του κέντρου οι «πράσινοι» θα έχουν τον Αράο, τον Τσέριν και τον Μπακασέτα. Στα «φτερά» θα βρεθούν ο Βέρμπιτς και ο φορμαρισμένος Μπερνάρντ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιωαννίδης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Βέρμπιτς, Μπερνάρντ, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα