Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/04) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Το ντέρμπι της Λεωφόρου και όλη η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Για την επιστροφή ο Παναθηναϊκός, για να διατηρηθεί στην κορυφή η ΑΕΚ

Sport Day: Τα ρέστα στο τραπέζι! Όλα για όλα τα παίζει απόψε ο Παναθηναϊκός του Τερίμ απόψε στη Λεωφόρο καθώς βρίσκεται στο -6 από την ΑΕΚ και δεν έχει περιθώρια ούτε για ισοπαλία. Ο Τούρκος τεχνικός ο οποίος δεν έχει πλέον δικαιολογίες απέκλεισε πάλι Αϊτόρ και Ουγκο. Εκτός ο Σένκεφελντ λόγω ενοχλήσεων, στη μέση ο Σπόραρ που χτύπησε στο κεφάλι.

Live Sport: Άσος επιστροφής. Διπλό κυριαρχίας. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σε ντερμπάρα αποδείξεων για τον τίτλο. Με 4-2-3-1 και Τζούρισιτς ή Μαντσίνι οι «πράσινοι». Εκτός Σπόραρ και Σένκεφελντ. Πήλιος, Ελίασον και Τσούμπερ διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Για την πρώτη του νίκη στα Play Off ο Ολυμπιακός

Φως των Σπορ: Ασπίδα στα χαφ. Η διαχείριση του Μεντιλίμπαρ με Έσε, Τσικίνιο και Όρτα με... θέα τη Φενέρμπαχτσε. Την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα κυνηγάει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη στο Καραϊσκάκη. Μικροενοχλήσεις ο Ορτέγκα, τι συμβαίνει με Ροντινέι.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αντεπίθεση. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη για την 2η αγωνιστική των Play Off. «Φρεσκάρισμα» ετοιμάζει ο «Μέντι». Ποιοι παίκτες διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα, προφυλάσσεται ο Ορτέγκα.

Διπλό Ευρώπης ψάχνει ο Άρης στον Πειραιά, νίκη και το βλέμμα στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Παμεεεε! Φουλ επίθεση για το σπουδαίο διπλό που θα κρατήσει την ΑΕΚ στην κορυφή και θα αποτελειώσει ακόμα έναν ανταγωνιστή της για το πρωτάθλημα. Με αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Metrosport: Πρωτιά! Νίκη με Λαμία και το μυαλό στη Λεωφόρο. Ποια είναι τα πλάνα του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα. Τα ρέστα του ο Άρης στον Πειραιά για την επιστροφή στην 4η θέση. Με διπλό μπαίνει δυναμικά για ευρωπαϊκό εισιτήριο και μέσω πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα