Stoiximan Super League: Τα βλέμματα στη Λεωφόρο και στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική των Play Off

Newsroom
ΠΑΟ-ΑΕΚ

bet365

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζονται τα Play Off της Super League, με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟΚ – Λαμία τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια.

Με ένα μεγάλο ντέρμπι, συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη τα Play Off της Super League. Για την 3η αγωνιστική τα βλέμματα είναι στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ειδικά για τους «πράσινους» είναι τελικός, καθώς αν δεν κερδίσουν μένουν πάρα πολύ πίσω στην μάχη νια τον τίτλο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, αρχικά στις 19:00 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Άρη και στις 19:30 ο ΠΑΟΚ την Λαμία.

Μεγάλο ντέρμπι στην Λεωφόρο

Αρχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι που είναι και το τελευταίο χρονικά παιχνίδι. Στην Λεωφόρο στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ να μην έχει άλλα περιθώρια απώλειας, καθώς αν δεν κερδίσει θα μείνει εξαιρετικά πίσω στην μάχη για τον τίτλο.

Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής έμειναν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ λόγω προβλημάτων και Αίτόρ και Ούγκο για λόγους τακτικής. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν. Επίσης ο Παλάσιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την αποβολή του στον προηγούμενο αγώνα.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στο ντέρμπι της Λεωφόρου με το γνωστό πρόβλημα του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας είχε τραυματιστεί στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και δεδομένα είναι νοκ-άουτ. Έτσι την εστία της Ένωσης θα υπερασπιστεί ξανά ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος στην επιστροφή του κάτω από τα δοκάρια πραγματοποίησε μεγάλες επεμβάσεις αποτελώντας τον πολυτιμότερο για τους "κιτρινόμαυρους" στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ κάποιο άλλο πρόβλημα δεν έχει προκύψει και πλέον μένει να φανεί σε τι αλλαγές θα προχωρήσει ο Ματίας Αλμέιδα στο αρχικό του σχήμα. Σίγουρα θα υπάρξει διαχείριση λόγω των συνεχόμενων μεγάλων ματς αυτή τη βδομάδα καθώς ακολουθεί και αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αποστολή ως συνήθως δεν ανακοινώθηκε.

Με οδηγό το παιχνίδι της Λεωφόρου ο ΠΑΟΚ

Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λαμία στο μεσαίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Οι Θεσσαλονικείς μετά την μεγάλη νίκη στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, θέλουν το τρίποντο και είναι και το μεγάλο φαβορί να το πάρουν, περιμένοντας και στραβοπάτημα της ΑΕΚ στην Λεωφόρο για να ανέβουν και πάλι στην κορυφή.

Στα αγωνιστικά. ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιόνι Όττο και Ίβαν Νάσμπεργκ, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δούλεψαν ατομικά, ενώ υποβλήθηκαν και σε θεραπεία, όπως και στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, καθώς και στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» για το ματς με τη Λαμία είναι οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε , Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Όσον αφορά την Λαμία, μετά την ήττα από τον Άρη στο «Βικελίδης» με 3-1, παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα προσπαθήσει για το καλύτερο, ενώ όπως γίνεται στα τελευταία παιχνίδια, έτσι και για το σημερινό, ο έμπειρος προπονητής δεν έχει ανακοινώσει αποστολή.

Να επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός, να συνεχίσει το αήττητο στα Play Off ο Άρης

Τέλος στον πρώτο χρονικά αγώνα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκης στις 19:00. Οι Πειραιώτες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena, δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας αν θέλουν να συνεχίσουν να παλεύουν για την κορυφή. Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκληρώθηκε με τον Ισπανό στην συνέχεια να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Εκτός έμειναν οι Ορτέγα, Όρτα, Ντόι και Αλεξανδρόπουλος. Αναλυτικά την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση με τον Άρη αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Στον Άρη, οι «κίτρινοι» μετά τις δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των Play Off, θέλουν να κρατήσουν το αήττητο σερί, παίρνοντας αποτέλεσμα και μέσα στον Πειραιώ. Ο Φραν Βέλεθ που απουσίασε από το ματς με την Λαμία έμεινε εκτός αποστολής. Ο Άκης Μάντζιος δεν σκοπεύει να αλλάξει το… συνηθισμένο αγωνιστικό σχέδιο σε παιχνίδια σαν αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ και Φετφατζίδης.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off:

19:00 Ολυμπιακός – Άρης (Cosmote Sports 2)

19:30 ΠΑΟΚ – Λαμία (Novasports Prime)

21:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Cosmote Sports 1)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα