Βόλος-Κηφισιά: Οι μεγάλες επεμβάσεις του Κόβατς μετά το 2-1 και πριν το 3-1 (vid)

Newsroom
γδφδσ

bet365

Ο Βόλος πήγε με αέρα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια του ντέρμπι του με την Κηφισιά, αποτέλεσμα (3-1) που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό και στον πορτιέρε του.

Με αέρα δύο γκολ πήγε ο Βόλος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ντέρμπι της ουράς κόντρα στην Κηφισιά. Ενδιάμεσα από το 2-1 που μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Οζέγκοβιτς και το 3-1 των γηπεδούχων με τον Γκαρσία, ο γκολκίπερ των πρώτων Κόβατς προχώρησε σε δύο μεγάλες επεμβάσεις.

Αρχικά στο 41' είπε «όχι» στον Σέρβο αντίπαλο φορ που εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» μέσα από την περιοχή του και ύστερα στις καθυστερήσεις (45΄+1') «νίκησε» τον Σναϊντερλάν που εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντί του.

Δευτερόλεπτα μετά μάλιστα τη φάση με τον Γάλλο χαφ ο Αργεντινός συμπαίκτης του Κόβατς βρήκε δίχτυα για λογαριασμό του Βόλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα