ΑΕΚ: «Με τις σημαίες μας ψηλά την Κυριακή»

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ καλεί τους φίλους της ομάδας που θα βρίσκονται την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να δημιουργήσουν εορταστική ατμόσφαιρα με τις σημαίες που θα μοιράζονται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Με τα 100ά γενέθλια να πλησιάζουν, κάθε αγώνας της ΑΕΚ θα είναι μια γιορτή. Και όλα φυσικά θα αρχίσουν από το μεγάλο ντέρμπι για την 2η αγωνιστική των Play Off κόντρα στον Ολυμπιακό. Την Κυριακή η OPAP Arena θα φορέσει τα γιορτινά της, με την Ένωση με σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Φίλοι της ΑΕΚ

Η OPAP Arena, μετά από ένα ακόμη sold out για το οποίο σας ευχαριστούμε, θα είναι κατάμεστη την προσεχή Κυριακή (31/3, 20.30) για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Κάθε ματς στο Σπίτι μας είναι γιορτή, ακόμη περισσότερο τώρα που πλησιάζουν και τα 100ά γενέθλια της μεγάλης μας αγάπης.

Στο πλαίσιο αυτό σκοπεύουμε η εικόνα των κερκίδων της OPAP Arena την Κυριακή να είναι ακόμη πιο ξεχωριστή, με τον σχηματισμό ενός ανεπανάληπτου κορεό. Για τον λόγο αυτό 30 χιλιάδες σημαιάκια με το επετειακό σήμα για τον έναν αιώνα από την ίδρυση της ομάδας μας θα μοιραστούν στους φιλάθλους μας που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Θα τα σηκώσουμε όλοι μαζί, με το που θα εμφανιστούν οι ομάδες στην επίσημη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Με το που εμφανίζονται οι ομάδες από τη φυσούνα, σηκώνουμε όλοι τα σημαιάκια ψηλά! Πάμε για να φτιάξουμε μια ακόμη μοναδική στιγμή, μια ακόμη μοναδική εικόνα στο Σπίτι Μας!

Τα σημαιάκια θα σας μοιράζονται στις εισόδους των θυρών. Φροντίστε να τα έχετε για την στιγμή που πρέπει!

Πάμε όλοι μαζί, πάμε για την νίκη! Στο πλευρό της ΑΕΚ»!

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα