ΑΕΚ: Sold out και με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Sold out και με ΠΑΟΚ

Newsroom
opap arena intime

bet365

Υστερα από τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Ολυμπιακός οι φίλοι της Ενωσης «εξαφάνισαν» ουσιαστικά και εκείνα του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ που έπεται.

«Καμίνι» θα είναι η «OPAP Arena» στα «κολλητά» ντέρμπι που θα δώσει η ΑΕΚ στα Play Off, αρχής γενομένης από το μεθαυριανό (31/3) με τον Ολυμπιακό. Οι φίλοι της έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια και μάλιστα στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του club, αναμένεται να τους μοιραστούν 30.000 επετειακά σημαιάκια.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό προμηνύεται μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ενώ την ίδια στιγμή τα… τυπικά απομένουν ώστε να υπάρξει sold out και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Απριλίου.

Αυτή τη στιγμή απομένουν διαθέσιμα μόνο λίγα εισιτήρια στις θέσεις θύρες vip και v-vip και η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι κατάμεστη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα