Κηφισιά: Με Σναϊντερλάν στο Βόλο

Σναϊντερλάν

bet365

Ο Μοργκάν Σναϊντερλάν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στην αποστολή της Κηφισιάς για το δύσκολο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την μεγάλη αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για τη 2η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague. Η αποστολή της ομάδας των Βορείων Προαστίων ταξίδεψε στη Θεσσαλία με τον Μοργκάν Σναϊντερλάν να επιστρέφει στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου.

O 34χρονος Γάλλος χαφ έχει να αγωνιστεί από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς στην Καισαριανή, στις 11 Φεβρουαρίου, όταν είχε επιστρέψει μετά από βαριά θλάση που τον κράτησε εκτός για ένα τρίμηνο. Από εκεί και πέρα εκτός παραμένει ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Παπασάββας, ο οποίος επίσης έχει επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα μετά από δυο μήνες, ύστερα από θλάση που τον ταλαιπώρησε, όμως κρίθηκε λιγότερο έτοιμος για ένα ματς τόσο υψηλών απαιτήσεων σε σχέση με τους υπόλοιπους μέσους της ομάδας. Επίσης στην αποστολή δεν βρίσκονται ο γνωστός απόντας Αλμπέρτο Μποτία και ο Σωτήρης Νίνης για λόγους τακτικής.

Θυμίζουμε πως έπειτα από σχετική απόφαση της ΔΕΑΒ, το κρίσιμο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς «δεν λειτουργούν σε αυτό οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις».

Η αποστολή της Κηφισιάς: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντάριο Τσανάτζια, Πάνος Πρίτσας, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Τζόναθαν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά

Στη Λάρισα θα καταλύσει η αποστολή της Κηφισιάς

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η αποστολή της Κηφισιάς που ταξίδεψε την Παρασκευή (29/3) για τη Θεσσαλίδα δεν θα καταλύσει την παραμονή του αγώνα στον Βόλο αλλά στη Λάρισα. Όπως προκύπτει το κλαμπ των Βορείων Προαστίων δεν βρήκε διαθέσιμο ξενοδοχείο στην πόλη που θα γίνει ο αγώνας και συνεπώς έκλεισε δωμάτια στη γειτονική πόλη. Με άλλα λόγια οι παίκτες των φιλοξενούμενων θα κάνουν την ημέρα του αγώνα μια διαδρομή περίπου 40 λεπτών για να φτάσουν στο Πανθεσσαλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα