Άρης: Ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον κάνει ύστατη προσπάθεια επιστροφής

Άρης: Ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον κάνει ύστατη προσπάθεια επιστροφής

Ο Κάρλσον

bet365

Ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες του Άρη και πλέον καταβάλλει προσπάθεια επιστροφής στο rotation του Άρη.

Η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας αποτέλεσε τον βασικό στόχο τόσο των «κίτρινων» όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Προς αυτήν την κατεύθυνση βρέθηκε σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες ανά τον κόσμο με τελευταία την Γκέτεμποργκ όπου αναπτύχθηκε και το σενάριο επαναπατρισμού του. Για οικονομικούς λόγους, αυτή η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ κι έτσι ο Σουηδός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Μάλιστα, μετά το ατομικό πρόγραμμα, πλέον συμμετέχει στο αντίστοιχο ομαδικό δίχως επί του παρόντος να έχει αποφασιστεί η επιστροφή του στο rotation της ομάδας. Αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα καταφέρει να ανακτήσει επίπεδα ετοιμότητας. Το σίγουρο είναι ότι ο Άκης Μάντζιος σκοπεύει να του δώσει ευκαιρίες σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι ο Κάρλσον μπορεί να ανταποκριθεί.

Πρόσφατα ο 29χρονος συμμετείχε στις δραστηριότητες εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου καθώς ήταν μεταξύ των παικτών που ανέβηκαν στην σκηνή μπροστά στους χιλιάδες φίλους της ομάδας. Γενικώς, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει παράπονο από τη συμπεριφορά του εντός της ομάδας αλλά και στην καθημερινότητα αυτής. Λειτουργεί υποστηρικτικά προς τους συμπαίκτες του και γενικώς ως «θετικό στοιχείο» στις προπονήσεις της ομάδας. Το αρνητικό είναι ότι δεν ανταποκρίθηκε στο ύψος των απαιτήσεων καθότι αποτέλεσε μία από τις ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις των «κίτρινων» το περασμένο καλοκαίρι. Είναι κάτι το οποίο πρωτίστως αντιλαμβάνεται ή μάλλον αποδέχεται και ο ίδιος. Εφόσον όμως φτάσει σε ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο, είναι πιθανό, να πάρει αγωνιστικά λεπτά στη διάρκεια των Playoff.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα