Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/03) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η ενδεκάδα της επικής πρόκρισης με την Μακάμπι που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι, όσα είπε ο Χάρης Δούκας για το γήπεδο, οι παίκτες της ΑΕΚ που μπαίνουν σήμερα και οι τρελαμένοι με τον κόσμο ποδοσφαιριστές του Άρη στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Η ΕΠΟ τα έκανε... μαντάρα, Δούκας: «Σπριντ για το γήπεδο»

Sport Day: Ό,τι να 'ναι! Όχι απλώς τα έκαναν μαντάρα στην ΕΠΟ του Μπαλτάκου, αλλά δεν έχουν σοβαρό σχέδιοούτε για την επόμενη μέρα του οδυνηρού αποκλεισμού απ' το Euro. Σχήμα... εξάρας! Η ενδεκάδαπου είχε ξεκινήσει στο επικό ματς με την Μακάμπι φέρεται ως η επικρατέστερη και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Live Sport: «Σπριντ για το γήπεδο». Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας παρουσίασε-ανέλυσε στο Δημοτικό Συμβούλιο όλες τις εξελίξεις για τον Βοτανικό, αλλά δεν αναφέρθηκε στα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης. Επιβεβλημένο «αντίο». Ο Βασίλης Βέργης αναλύει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι Εθνικής και Γκουστάβο Πογέτ.

Φως των Σπορ: Χειμώνας: «Έχει κουράσει πια το σημερινό ποδόσφαιρο». Δεν νιώθει. Βελιγράδι... φαινόμενο!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αυτό θέλει ο Ποντένσε! Προπονητής Γουλβς... τι δήλωσε για τον Πορτογάλο.

Τρελαμένοι με τον κόσμο οι παίκτες του Άρη

Ώρα των Σπορ: «Τελειώστε τις φάσεις» ξεκάθαρη η στόχευση του Αλμέιδα για το σκοράρισμα, καθώς δεν θέλει να ξαναδεί στα Play Off πεταμένες ευκαιρίες. Κανονικά προπονήθηκαν Πινέδα και Γκατσίνοβιτς. Σήμερα μπαίνουν οι Βίντα, Σιμάνσκι και οι Έλληνες διεθνείς.

Metrosport: Απέραντη αγάπη! Ακόμη το συζητάνε! Τρελαμένοι με τον κόσμο οι ποδοσφαιριστές του Άρη και τα απίστευτα συναισθήματα που βίωσαν στην Πλατεία Αριστοτέλους. Εθνικός πλούτος. Τα δύο «χρυσά» παιδιά του ΠΑΟΚ πυλώνες στο «χτίσιμο» της Εθνικής Ομάδας για να επανέλθει σε μεγάλες διοργανώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα