ΟΦΗ: Τέσσερις επιστροφές για τους Κρητικούς

ΟΦΗ: Τέσσερις επιστροφές για τους Κρητικούς

Newsroom
Επέστρεψαν τέσσερις παίκτες για τον ΟΦΗ

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε τέσσερις από τους διεθνείς του να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας σήμερα και να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα.

Τέσσερα νέα πρόσωπα υπήρχαν σήμερα στην προπόνηση του ΟΦΗ, αφού ο Τραϊανός Δέλλας είδε τους τέσσερις από τους διεθνείς της ομάδας να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις του και να ενσωματώνονται χωρίς πρόβλημα.

Οι Γκλάζερ και Κουτεντάκης ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι ενώ οι Μπάκιτς και Αποστολάκης έκαναν αποθεραπεία.

Ο Μπρεσάν και Νέιρα συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα ενώ οι Χιμένεθ, Λάρσον και Σημαντηράκης έκαναν θεραπεία. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, Πιστικός και Χνάρης, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς, Baumann και Thorarinsson.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (28/3), στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα