Τσέριν για Ιωαννίδη: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για εκείνον»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Άνταμ Τσέριν μίλησε για τις μεταγραφικές φήμες γύρω από το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη και ξεκαθάρισε πως δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που ενδιαφέρεται για εκείνον.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζει να βρίσκεται έντονα στα ρεπορτάζ του εξωτερικού, με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας να έχει μπει δυναμικά στην περίπτωση του.

Η «O Jogo» τόνισε πως άνθρωποι του πορτογαλικού συλλόγου βρέθηκαν σε κάποια ματς του Παναθηναϊκού με τον 24χρονο φορ αλλά σε αυτό αναφέρθηκε και ο Άνταμ Τσέριν.

Ο Σλοβένος χαφ μίλησε για τον συμπαίκτη του και στάθηκε στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αλλά ξεκαθάρισε πως δεν είναι η μόνη ομάδα που τον θέλει.

Χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει να τον έχουμε μαζί μας. Έχει μεγάλες δυνατότητες και αν συνεχίσει να εξελίσσεται έτσι θα γίνει μεγάλο αστέρι. Άκουσα φήμες για πολλούς συλλόγους, δεν ενδιαφέρεται μόνο η Σπόρτινγκ. Είναι αλήθεια ότι η Σπόρτινγκ είναι μεγάλος σύλλογος και θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα για αυτόν, αλλά ο Ιωαννίδης είναι χαρούμενος στην Αθήνα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα